Tack!


Det råder ingen tvekan om att den tionde upplagan av Eldfesten/Chaharshanbe Suri har blivit en stor framgång. Eldfesten 2019 blev inte bara ett imponerande liveframträdande och en oförglömlig show utan även en stor tv-produktion. Tiotusentals människor besökte oss på Skansen i Stockholm, Heden i Göteborg och Folkets Park i Malmö. Via digitala sändningar deltog även Boden, Skoghall och Söråker i festligheterna. Miljontals människor såg även Stockholms evenemang direktsänt i sina tv-rutor runt om i världen. Dessa fantastiska evenemang skulle aldrig ha blivit av utan er hjälp och engagemang.
Å Riksteaterns vägnar och alla medlemmar av Eldfestens styrgrupp i Stockholm, Göteborg och Malmö, vill jag härmed uttrycka min tacksamhet och uppskattning för ert deltagande i denna folkliga fest. TACK alla fantastiska medarbetare, artister och de hundratals funktionärer som hjälpte oss under kvällen!
Från djupet av mitt hjärta önskar jag er ett Gott Norouz och ser fram emot att se er nästa år.

Mansour Hosseini
Producent- Riksteatern

Norouz Pirouz!!!

LJUS & GLÄDJE

Kom och fira våren, ljuset och gemenskapen den 19 mars då vi säger farväl till vintermörkret och välkomnar värmen genom att fira Eldfesten i Heden.

Eldfesten i Heden
19 mars kl 17.00-22.00

Den 19 mars 2019 mellan kl 17:00 och 22:00, firar vi för tjugotredje året i rad Eldfesten i Heden i Göteborg.

HOPPA ÖVER ELDEN
Enligt en traditionell ramsa så ska man ropa "Mitt gula till dig! Ditt röda till mig!" när man hoppar över elden. Det gula står som symbol för trötthet och sjukdom och det röda står för kraft, energi och kärlek.

Producent

Image

Arr.:

Image

SPONSORER

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
© Copyright ELDFESTEN
POWERED BY HIVA RELATIONS