Tack !

Det råder ingen tvekan om att den 8: e upplagan av Eldfesten / Chaharshanbeh Souri har blivit en stor framgång inte bara som en liveframträdande show utan som en stor tv-produktion. Tusentals människor besökte oss i hjärtat av Stockholm, Göteborg och Malmö och miljontals människor såg Stockholms evenemang direktsänt i sina TV rutor i hela Sverige och runt om i världen. Dessa fantastiska evenemang
skulle aldrig ha blivit av utan ert varma deltagande , mina fantastiska medarbetare och de 100 tals volontärer som hjälpte oss under kvällen.
Å vägnar av Riksteatern och alla medlemmar av Eldfestens Styrgrupp i Stockholm, Göteborg och Malmö, vill jag härmed uttrycka min tacksamhet och uppskattning för ert deltagande i denna folkliga fest.
Från djupet av mitt hjärta önskar jag er ett Gott Norouz och ser fram emot att se er nästa år.
Norouz Pirouz.

Varmaste hälsningar
Mansour Hosseini
Producent

LJUS & GLÄDJE

Kom och fira våren, ljuset och gemenskapen den 14 mars då vi säger farväl till vintermörkret och välkomnar värmen genom att fira Eldfesten i Heden.

ELDFESTEN i HEDEN
14 MARS KL 17:00-22:00

Den 14 mars 2017 mellan kl 17:00 och 22:00, firar vi för tjugotredje året i rad Eldfesten i Heden i Göteborg.


HOPPA ÖVER ELDEN 

Enligt en traditionell ramsa så ska man ropa "Mitt gula till dig! Ditt röda till mig!" när man hoppar över elden. Det gula står som symbol för trötthet och sjukdom och det röda står för kraft, energi och kärlek.

© Copyright ELDFESTEN
POWERED BY HIVA RELATIONS